Openingsweekend op 6, 7 en 8 september

Openingsweekend op 6, 7 en 8 september

Zundag verrijst uit de as van het gebouw waar vroeger de Snuffel, en nadien Slesh, gelegen waren in de Ezelstraat 47.  Zundag wordt een vrijplaats, een freeplace, waar je vrij jezelf kan zijn. Waar je jezelf kan ontplooien en anderen kan ontdekken ongeacht je leeftijd, achtergrond, afkomst of geaardheid. Samen genieten we van de vrijheid om alles “op z’n Zundags” te doen. Op’t gemak dus. Geen opgejaagde boel bij Zundag… Gewoon chillen en af en toe eens uit ons dak gaan. En dit alles mét respect voor elkaar, de buurt en onze planeet.

Een Zundag is ook het uitgelezen moment om de wijde omgeving te ontdekken: Zundag wil een venster zijn op de wereld en plant tal van activiteiten die de horizon verbreden. Met lezingen, filmvoorstellingen en thema-avonden willen we een broedplek zijn waar progressieve krachten elkaar kunnen vinden om samen aan een betere wereld te bouwen.
Ook genieten van kunst kan tijdens Zundag: zowel beginnende woord-, muziek- en beeldende kunstenaars als wat meer gevestigde waarden kunnen er komen en gaan om hun creaties tentoon te spreiden.

Zundag zal er zijn op vaste openingsdagen: vrijdag en zaterdag. Maar ook op weekdagen én, jawel, op zondag zullen er regelmatig activiteiten doorgaan. Binnenspringen of blijven plakken? Je bent van harte welkom!

Ons openingsweekend van vrijdag 6 tot zondag 8 september is een beetje een weerspiegeling wat je van Zundag mag verwachten met een afterwork waar DJ’s het weekend op gang trekken, enkele optredens op zaterdag en op zondag werken we een eventuele kater weg met een sportieve activiteit met een hoek af: Tijdens de eerste echte Brugse Plogwedstrijd zullen deelnemers zowel zo snel mogelijk aan de finish proberen te staan als met zoveel mogelijk zwerfafval dat ze onderweg vinden.

De affiche van ons openingsweekend

Geef een reactie